DELTATÉ Karbantartó és Szolgáltató Kft.

Szolgáltatások

 • Bálázógépek javítása
  Hulladékiparban használatos, hulladék tömörítésére használt hidraulikus bálázógépek teljes körű javítását, szervizelését, adott esetben telepítését is vállaljuk. Természetesen a hulladék kezelése során használatos darálókat, megsemmisítőket és az őket kiszolgáló szállítószalagokat is javítjuk.
 • logo_thumbPapírgyártó és feldolgozógépek javítása
  Vállalkozunk papíripari feldolgozó gépek eseti javítására, karbantartására.
 • Kétsíkú dinamikus kiegyensúlyozás
  Ezt a szolgáltatást 7 méter hosszig, 2.5 méter átmérőig és 2,5 tonna súlyig tudjuk vállalni.
 • Gép gyártás
  Hulladék préseket és PET perforátort gyártunk egyedi igények alapján.
 • Forgácsolás
  Egyedi és kis szériás alkatrészek gyártása, hagyományos forgácsoló gépeken.
  Alkatrészek egyedi javítása.
 • Hegesztés
  Keményfém alkatrészek javítása felrakó hegesztéssel (tépők, darálók, földmunkagép kanalak, mezőgazdasági eszközök).
  Acél szerkezetek gyártása (gépalapok, tartókonzolok, kapuk, kerítések).

Ipari gép szerelés profiktól

A gépekkel az a baj, hogy hajlamosak elromlani. Különösen akkor teszik ezt, amikor éppen nagyon nagy szükség lenne arra, hogy a maximumon teljesítsenek. Ez nem csupán nagyon bosszantó tud lenni, sok idegeskedéssel jár, de ráadásul még pénz és idő szempontjából sem kifizetődő, mert a munkafolyamatok határozatlan időre leállnak, amíg találunk egy szerelőt.

Ne várjon arra, hogy a szerelő majd egyszer csak megérkezik, hanem bízza ipari gépeinek szerelését hozzáértő profikra! Miért érdemes minket választania? Először is mi azonnal elérhetőek vagyunk, így rövid időn belül kint tudunk lenni a terepen, hogy Önnek ne kelljen fölösleges kiesett órákkal-napokkal számolnia, és egy komolyabb leállással szembenéznie! Másodszor megbízhatóak vagyunk és a kiszabott munkát teljes körűen elvégezzük, méghozzá tökéletesen. Ipari gépei szerelését képzett, rutinos, lelkiismeretes és a munkájukra igényes szakemberek végzik, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a gépei jó kezekben vannak-e!

Keressen minket és bízza ránk ipari gépei szerelését!
 

Forgácsolás – Több, mint gondolná!

A forgácsolásról mindenkinek valamilyen fém- vagy faanyag jut eszébe, azonban nem csak ezek előállításakor vagy módosításakor keletkezhet forgács. Kevesen tudják, de forgácsolásra még a műanyagok megmunkálása során is szükség lehet. Természetesen az anyag tulajdonságainak megfelelően némi módosítás szükséges az eljárásban.

A XX. század egyik legnagyobb technikai vívmánya a műanyag. Életünk minden területén találkozhatunk vele. Ruhák, palackok, háztartási eszközök, sportszerek vagy akár autóalkatrészek is készülhetnek ebből az univerzális anyagból. Gyártása folyamatos fejlesztés alatt áll, ennek köszönhető a sokszínűsége.

A forgácsolás szerencsére még az újrahasznosításban is jó szolgálatot tehet, hiszen segítségével teljesen új, praktikus tárgyak és termékek készíthetőek. A műanyagok többsége a klasszikus szerkezeti anyagokhoz hasonlóan forgácsolással megmunkálhatók, ám oda kell figyelni néhány, a sajátos szerkezetéből adódó szempontra is.

Amennyiben szakszerű forgácsolásra van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!
 

A szivattyúk meghibásodása – szivattyúszerelés mesterfokon

Ha a szivattyú meghibásodik, általában nincs mit tenni, meg kell javíttatni, ugyanis egy új vásárlása jobban megterhelheti a pénztárcáját, mintha szervizbe vinné. Mi állunk rendelkezésére, ha aktuális a szivattyú szerelés! De mik okozhatják a meghibásodást?

Ha a szivattyúrendszerben megszűnik a vízszállítás, a rendszer szárazon megy tovább – ez meghibásodáshoz vezethet. Ezen kívül a kiszáradást okozhatja szelephiba, a vízforrás kiürülése és még sok más tényező is.

A kerámia gyűrűk is elrepedhetnek a szivattyú alkatrészei között, és a tengelytömítés is túlmelegedhet. A műanyag alkatrészek a túlmelegedés során megolvadhatnak, ekkor is érdemes a szivattyú szerelés mellett döntenünk.

Szivattyúberendezése bevizesedhet, vagy be is fagyhat, ami főként a kerti szivattyúkat veszélyezteti, valamint a nedves szellőzésmentes helyeken a kicsapódó pára is problémát okozhat, melyet érdemes szivattyú szerelés igénybevételével javítani!

Keressen minket bizalommal szivattyú szereléssel kapcsolatos kérdéseivel!