Belépés    

Építőipari szolgáltatásaink

Ma már az építőipar, az épített terek létrehozása, megőrzése, felújítása rendkívül komplex iparággá vált. Funkciók szerint beszélünk például ipari, lakás- vagy irodacélú ingatlanokról. Olyan egyedi szakértelmet, mégis akár a teljes szektor átlátását igénylő részterületei is működnek, mint a magas- és mélyépítészet, a városépítészet, a közmű-, út-, és vasút építés, vagy akár a műemlékvédelem. Mind igényel fémmegmunkálási, fémszerkezeti munkákat.

A Deltaté csapatával mi ezekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Érkezzen a megbízás a fenti szegmensek bármelyikéből munkatársaink széleskörű, ugyanakkor elmélyült tapasztalata garantálja, hogy megtaláljuk a megoldást ügyfeleink igényeire. Akár a megrendelő helyszínén, az építkezésen, a gyárban, akár jól felszerelt műhelyünkben számos fémmegmunkálási technológiát alkalmazunk azért, hogy megrendeléseinket az igényeknek megfelelően, kiváló minőségben és ár-érték arányban teljesítsük.

 

Ajánlatot kérek

 


  

Miért érdemes minket választania?

 A megkeresésekre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. A vállalt határidők betartásáért mindent megteszünk.


Termékeink kiváló ár-érték aránya, tartóssága meggyőző a megrendelőink számára.


Megbízható csapatunkkal az elvállalt megbízást teljeskörűen, tökéletesen elvégezzük.


Képzett, rutinos, lelkiismeretes és a munkájukra igényes szakembereink végzikel gépeink gyártását. Igény esetén karbantartást is vállalunk.

 


 

Építkezések, felújítások
Építési vállalkozók, kivitelezők számára örömmel vállaljuk csapatunkkal az építkezéseken, felújításokon, állagmegőrző megbízásokon felmerülő fémszerkezeti munkákat. Legyen az iroda, lakópark, ipari ingatlan, magas- vagy mélyépítészet, városépítészet, közmű-, út-, vagy vasútépítés állunk rendelkezésére fémmegmunkálási, fémszerkezeti munkák elvégzésével akár a megrendelő helyszínén, az építkezésen, a gyárban, akár jól felszerelt műhelyünkben.

Ajánlatot kérek

 

Kerítések, egyéb fémszerkezetek
Építkezik? Elkerítene egy földterületet? Esetleg felújítaná, lecserélné kerítését, kapuját? Korlátokra, előtetőre, rácsokra, kennelre van szüksége? Forduljon hozzánk! A kerítés nemcsak elhatárolja a területet, de a kertünk, telephelyünk méltó dísze is lehet, illetve biztonsági szerepet is játszik. Szakértő csapatunkkal a kerítésépítés teljes kivitelezését vállaljuk az általunk gyártott kerítésrendszerek, kapuk esetén. Az itt felsorolt egyéb fémszerkezetek gyártásával is állunk rendelkezésére.

Részletek

 

 

 

Technológiák
Jól felszerelt műhelyünkben számos fémmegmunkálási technológiát alkalmazunk azért, hogy megrendeléseinket az igényeknek megfelelően, kiváló minőségben tudjuk teljesíteni. Ipari felhasználók esetén - hulladék feldolgozó rendszerek, bálázógépek javításával, karbantartásával, papírgyártó és feldolgozógépek javításával, szivattyúk és hajtóművek szerelésével kapcsolatban állunk rendelkezésre. Lakossági ügyfeleink számára kerítések, rácsok, kapuk, előtetők elkészítésével és felszerelésével, illetve egyéb lakatos munkákkal nyújtunk szolgáltatásokat.

Részletek