Belépés    

Ipari gépszerelés, -gyártás

A Deltaté csapata 30 + év tapasztalattal vállalja ipari berendezések, gépek, gépsorok és kiszolgáló rendszereinek javítását, karbantartását, alkatrészek gyártását. Ezen felül hulladék préseket és PET perforátort is gyártunk megrendelőink egyedi igényei alapján.

 Ajánlatot kérek

 

 


 

 

Gépszerelés

 

Előzze meg a leálló, elromló gépei okozta bevétel kiesést, bosszúságot! Bízza ipari gépeinek szerelését 30+ szakmai tapasztalattal rendelkező profi csapatra!

 

A gépek, akármennyire is vigyázunk rájuk, idővel elromlanak, alkatrészeik elkopnak. Sajnos sok esetben mindez akkor történik, amikor éppen szükség van arra, hogy maximumon teljesítsenek. Ne várjon arra, hogy a szerelő majd egyszer csak megérkezik, forduljon hozzánk!

 

Miért érdemes minket választania?

 Azonnal elérhetőek vagyunk, rövid időn belül kiérünk a terepre.


Pénzt, időt, kellemetlenségeket spórolunk Önnek.


Megbízható csapatunkkal az elvállalt megbízást teljeskörűen, tökéletesen elvégezzük.


Képzett, rutinos, lelkiismeretes és a munkájukra igényes szakembereink végzikel a munkát.

 


 

Bálázógépek javítása
A hulladékiparban használatos, a hulladék tömörítésére használt hidraulikus bálázógépek teljeskörű javítását, szervizelését, adott esetben telepítését is vállaljuk. A hulladékkezelése során használatos darálókat, megsemmisítőket és az őket kiszolgáló szállítószalagokat is javítjuk.

Ajánlatot kérek

 

Papírgyártó és feldolgozógépek javítása
Papíripari gyártó és feldolgozó gépek javításával és karban-tartásával is segítjük ügyfeleink üzemeinek működését. Akár eseti rendelkezésre állással, akár bizonyos időszakra szóló szerződéssel támogatjuk Önt abban, hogy a gép meghibásodása minél kevesebb bevételkieséssel járjon.

Ajánlatot kérek

 

 

 

Diagnosztikai vizsgálatok
Forgógépek esetén a leggyakrabban felmerülő hiba a kiegyensúlyozatlanság. Ez azt jelenti, hogy a súlyközéppont /súlyközépvonal és a forgásközéppont/ forgástengely nem esik egybe, emiatt centrifugális erőhatás lép fel, amely terheli a forgórész alátámasztását, a csapágyakat és a tartószerkezeteket. Kétsíkú dinamikus kiegyensúlyozás szolgáltatásunkkal ezen az állapoton segítünk, megelőzve, hogy a gép tönkremenjen. A kiegyensúlyozást 7 méter géphosszig, 2,5 méterátmérőig és 2,5 tonna súlyig tudjuk vállalni.

Ajánlatot kérek

 

Szivattyúk javítása
Ha a szivattyúrendszerben megszűnik a vízszállítás, a rendszer szárazon működik tovább, ami meghibásodáshoz vezethet. A kiszáradást okozhatja szelephiba, a vízforrás kiürülése, és még sok más tényező is. A kerámiagyűrűk is elrepedhetnek a szivattyú alkatrészei között, és a tengelytömítés is túlmelegedhet, vagy a műanyag alkatrészek a túlmelegedés során megolvadhatnak. Szivattyúberendezése bevizesedhet, vagy külterületen be is fagyhat, valamint a nedves, szellőzésmentes helyeken a kicsapódó pára is problémát okozhat. Számos esetben költségkímélő megoldás a szerelés ahelyett, hogy beruházna egy új szivattyúba!

Ajánlatot kérek

 

 


 

 

Gépgyártás

  

Csökkentse hulladékkezelési költségeit, a tárolási hely nagyságát, és ökológiai lábnyomát bálázó gépeinkkel, PET perforátorainkkal!

 

A hulladékok összepréselése, tömörítése, térfogatuk jelentős csökkentése manapság számos vállalkozás számára kulcskérdéssé vált akár költségeik csökkentése, akár a hosszútávú, felelős, környezettudatos gondolkodás okán. 30+ szakmai tapasztalattal rendelkező profi csapatunk felméri megrendelőink igényeit és testreszabott ajánlattal, körültekintő szakmunkával legyártott bálázógépekkel és/vagy PET perforátorokkal áll az Ön rendelkezésére!

 

Miért érdemes minket választania?

 A megkeresésekre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. A vállalt határidők betartásáért mindent megteszünk.


Termékeink kiváló ár-érték aránya, tartóssága meggyőző a megrendelőink számára.


Megbízható csapatunkkal az elvállalt megbízást teljeskörűen, tökéletesen elvégezzük.


Képzett, rutinos, lelkiismeretes és a munkájukra igényes szakembereink végzikel gépeink gyártását. Igény esetén karbantartást is vállalunk.

 


 

Hulladékprések
Nemcsak karbantartunk, javítunk, de egyedi igények alapján gyártunk is bálázógépeket, amelyek a már szelektíven válogatott, gyűjtött hulladékokat téglatest formájú bálákba tömörítik a gép teljesítményétől és a hulladék típusától függően kb. 85-95%-os hatékonysággal. Papír, karton, fólia, műanyag, illetve számos egyéb hulladék típus is hatékonyan kezelhetőezekkel az eszközökkel.

Ajánlatot kérek

 

PET perforátorok
A PET (poli-etilén-tereftalát) a hétköznapokban használt ásványvizesés üdítőitalos palackok tipikus alapanyaga. Sajnos viszonylag erős, stabil anyag, ami a gyenge savaknak, lúgoknak és az UV sugárzásnak is ellenáll. A természetben csak nagyon lassan bomlik le. Az érme másik oldala, hogy kiválóan újrahasznosítható alapanyag, így érdemes szelektíven gyűjteni, és válogatás után a gépibálázókban összepréselni. A bálázókban található perforátor kilyukasztja a rajta áthaladópalackokat, hogy a préselési folyamat hatékonyabban, könnyebben történjen.

Ajánlatot kérek