Belépés    

Kerítések, egyéb fémszerkezetek

Építkezik? Elkerítene egy földterületet? Esetleg felújítaná, lecserélné kerítését, kapuját? Korlátokra, előtetőre, rácsokra, kennelre van szüksége? Forduljon hozzánk! A kerítés nemcsak elhatárolja a területet, de a kertünk, telephelyünk méltó dísze is lehet, illetve biztonsági szerepet is játszik. Szakértő csapatunkkal a kerítésépítés teljes kivitelezését vállaljuk az általunk gyártott kerítés rendszerek, kapuk esetén. Az itt felsorolt egyéb fémszerkezetek gyártásával is állunk rendelkezésére.

 

Ajánlatot kérek

 

 


 

Miért érdemes minket választania?

 A megkeresésekre
lekésőbb 24 órán belül
válaszolunk. A vállalt
határidők betartásáért
mindent megteszünk.


Termékeink kiváló árérték
aránya, tartóssága
meggyőző a
megrendelőink számára.


Megbízható csapatunkkal az elvállalt megbízást teljeskörűen, tökéletesen elvégezzük.


Képzett, rutinos, lelkiismeretes
és a munkájukra igényes
szakembereink gyártják
termékeinket. Igény esetén
karbantartást is vállalunk.

 


 

 

Kerítések, kapuk

 

 
 
 

 

Telephelyét körbe kerítené, szebbé varázsolná? Otthonában új kerítésre vágyik, mert megelégelte, hogy fakerítését újra és újra csiszolnia és festenie kell? Ha már kitalálta, megálmodta, hogy mit szeretne, mi megtervezzük, legyártjuk a kerítés elemeket és a hozzáillő kapukat is. Sőt! A betonalapozást is elkészítjük és akár fel is szereljük a teljes kerítést.

Ajánlatot kérek

 


 

 

Előtetők, korlátok, rácsok, egyéb fémszerkezetek

 

 
 
 

 

Védje meg teraszát egy elegáns, tartós előtetővel! Így akár még rosszidő esetén is élvezheti a szabad levegő, a kert varázsát. Elkészítjük és fel is szereljük a teljes szerkezetet.
Ha korlátra, rácsokra, egyéb fémszerkezetre, például kutyakennelre van szüksége, szintén állunk rendelkezésére. Megtervezzük és kivitelezzük elképzelését.

Ajánlatot kérek

 


 

 

Hasznos információk

 

 

Mikor esedékes a vételár fizetése?
Az ajánlat elfogadásakor 40%-os előleget kérünk (banki átutalás), majd a szerelés befejeztével válik esedékessé a fennmaradó 60% (készpénz vagy banki átutalás).


Vállalnak garanciát?
Természetesen! Minden termékünkre vállalunk garanciát, ezért kérjük, őrizze meg a helyszínen kapott végszámlát. A garancia hosszát termékkategóriánként egyeztetjük Önnel a szerződésben.


Mostantól mennyi időmúlva kapom meg a megrendelt terméket?
Tudjuk, hogy Önnek is sürgős, ezért mindent megteszünk, hogy a lehetőleghamarabb legyártsuk és összeszereljük az Ön által megrendelt terméket. Csapatunk kapacitását úgy tervezzük és osztjuk be, hogy lehetőleg ne kelljen 1 hónapnál többet várnia a megrendelt termékre, de a legtöbbször 2-3 hét alatt teljesítjük a kéréseket. A vállalási határidőről az ajánlat kiküldésekor tájékoztatni fogjuk.


Mennyi ideig tart az összeszerelés?
Ez terméktől függ. Elsősorban a fémszerkezet méretének és bonyolultságának függvénye. Mindent figyelembe véve a telepítés jellemzően maximum egy munkahetet vesz igénybe, amennyiben nem kell alapozni. Az alapozás természetesen további időt igényel.