Belépés    

Technológiák

A Deltaté vezetősége és csapata az elmúlt 30+ év során olyan gépparkkal szerelte fel a cég műhelyeit, amelyek gyakorlatilag bármilyen fémmegmunkálási területet képesek lefedni. Munkatársaink széleskörű, ugyanakkor elmélyült tapasztalata garantálja, hogy megtaláljuk a megoldást ügyfeleink igényeire. 

 

Ajánlatot kérek

 


 

Technológiák

  

Forgácsolás, fúrás, hegesztés - és sorolhatnánk még!

 

Jól felszerelt műhelyünkben számos fémmegmunkálási technológiát alkalmazunk azért, hogy megrendeléseinket az igényeknek megfelelően, kiváló minőségben tudjuk teljesíteni. Ipari felhasználók esetén - hulladék feldolgozó rendszerek, bálázógépek javításával, karbantartásával, papírgyártó és feldolgozógépek javításával, szivattyúk és hajtóművek szerelésével kapcsolatban állunk rendelkezésre. Lakossági ügyfeleink számára kerítések, rácsok, kapuk, előtetők elkészítésével és felszerelésével, illetve egyéb lakatos munkákkal nyújtunk szolgáltatásokat.

 

Miért érdemes minket választania?

 A megkeresésekre legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. A vállalt határidők betartásáért mindent megteszünk.


Termékeink kiváló ár-érték aránya, tartóssága meggyőző a megrendelőink számára.


Megbízható csapatunkkal az elvállalt megbízást teljeskörűen, tökéletesen elvégezzük.


Képzett, rutinos, lelkiismeretes és a munkájukra igényes szakembereink végzikel gépeink gyártását. Igény esetén karbantartást is vállalunk.

 


 

 

 

Keményfém felrakóhegesztés
Keményfém alkatrészek javítását is vállaljuk felrakóhegesztéssel. Így, ha tépőkkel, darálókkal, kanalas földmunkagépekkel dolgoznak, vagy a mezőgazdaságban gazdálkodik, akkor is számíthat ránk eszközei javításában. A felrakóhegesztéssel különböző, huzamos ideig, erős igénybevétnek kitett alkatrészek kitört részeit, méretcsökkenését pótoljuk, a felületeiket javítjuk, illetve hozzáillesztünk új felületet. Gazdaságos megoldást nyújtunk ezzel, hiszen nem kell lecserélni az egész alkatrészt, hanem a régieket javítjuk gyorsan, hatékonyan.

Ajánlatot kérek

 

Hegesztés
Acélszerkezetek gyártásával is foglalkozunk. Termékeink között szerepelnek gépalapok, tartókonzolok, kapuk, kerítések, rácsok, és egyéb, hasonló konstrukciók. Keményfém alkatrészek javítását is vállaljuk felrakó hegesztéssel. Így, ha tépőkkel, darálókkal, kanalas földmunkagépekkel dolgoznak, vagy a mezőgazdaságban gazdálkodik, akkor is számíthat ránk eszközei javításában.

Ajánlatot kérek

 

 

 

 

Forgácsolás
Már beszerzett, működő, meglevő gépeihez alkatrészek gyártására van szüksége akár egyedileg, akár kisszériában ezt is megoldjuk Önnek. Hagyományos forgácsoló gépeken dolgozunk, gyorsan, pontosan. Alkatrészei egyedi javítását is vállaljuk.

Ajánlatot kérek